Palvelut

Palveluidemme monipuoliseen kirjoon kuuluvat muun muassa levy-, hitsaus- ja koneistustyöt

Levy ja hitsaus

Ammattitaitoinen henkilökuntamme suorittaa haastavimmatkin levy- ja hitsaustyöt eri menetelmin. Hitsauksen laadunhallintamme on sertifioitu SFS-EN ISO 3834-2 mukaisesti, arvioijana Bureau Veritas. Hitsauksen laadunhallinta antaa mahdollisuuden tehdä vaativia hitsauksia vaatimusten mukaisesti. Lisäksi meillä on kantavien teräsrakenteiden CE-merkintäoikeus EN 1090-2 toteusluokkiin EXC1-4

Yrityksellämme on sertifioidut hitsauskoordinoijat ja hitsaajamme pätevöidään SFS-EN ISO 9606-1 mukaisesti. Pätevöintilaitoksen antama pätevyys mahdollistaa PED-mukaisten painelaitteiden hitsauksen.

Olemme myös panostaneet kappaleenkäsittelyyn ja hitsauksen mekanisointiin, jonka vuoksi työmme on tehokasta, laadukasta ja turvallista.

Koneistus

Suoritamme ammattitaidolla asiakkaan piirustusten mukaisesti erilaisia koneistuksia. Käytössämme on nykyaikainen ja monipuolinen konekantamme yhdistettynä osaavaan henkilökuntaan. Monipuoliseen konekantaamme kuuluvat karusellisorvit, CNC-koneistuskeskukset, NC-sorvit, kärkisorvit, erilaiset manuaalijyrsinkoneet, pitkäjyrsinkone sekä manuaali- ja CNC-avarruskoneet, joista löydät tarkemmin tietoa konekanta-sivulta.

Kone- ja laitevalmistus

Valmistamme asiakkaiden piirustusten mukaisesti erilaisia koneita ja laitteita avaimet käteen -periaatteella. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa vaativatkin työt ammattitaidolla ja laadulla.

Kunnossapito ja varaosat

IS Works Oy on täyden palvelun konepaja, joka palvelee asiakkaitaan joustavasti myös kunnossapito- ja varaosatoimituksilla. Valmistamme asiakkaidemme piirustusten tai mallikappaleiden perusteella kunnossapitoon tarvittavia varaosia ja komponentteja. Korjaamme myös viottuneita komponentteja.

Omat tuotteet

Olemme kehittäneet erilaisia omia tuotteita. Omat tuotteemme on suunniteltu yhteistyössä henkilökuntamme kanssa, jotka ovat vuosia olleet vastaavien tuotteiden kanssa tekemisissä.