Toimialat

Olemme kustannustehokas kumppani eri liiketoimialojen metallituotteiden valmistukseen

Offshore- ja meriteollisuus

Offshore- ja meriteollisuuden asiakkaillemme valmistamme mm. kantavia teräsrakenteita, potkurilaitteiden runkorakenteita, säiliöitä, akseleita, laippoja, kuljetustelineitä ja nostoapuvälineitä.

Meillä on pitkä kokemus laivojen potkurilaitteiden komponenttien valmistuksesta.

Prosessiteollisuus

Prosessiteollisuuteen valmistamme erilaisia putkistoja kannakkeineen eri materiaaleista. Valmistamme myös säiliöitä ja niiden varusteita asiakkaan suunnitelmien mukaisesti.

Rakennusteollisuus

Valmistamme rakennusteollisuudelle kantavia teräsrakenteita vaativiin kohteisiin. Meillä on kantavien teräsrakenteiden CE-merkintäoikeus EN 1090-2 toteusluokkiin EXC1-4.

Metalliteollisuus

Valmistamme metalliteollisuuden asiakkaillemme heidän piirustusten mukaisesti mm. erilaisia koneita ja laitteita avaimet käteen -periaatteella. Lisäksi palvelemme metalliteollisuuden asiakkaitamme varaosien valmistuksessa eri materiaaleista mm. seostamattomista teräksistä, austeniittisista teräksistä, tulenkestävistä teräksistä, kupareista, messinkiseoksista sekä alumiineista.

Ydinvoimateollisuus

Ydinvoimateollisuuteen valmistamme mm. rakennusten kantavia teräsrakenteita (EXC1-4), putkistoja ja muita teräsosia. Valmistamme asiakkaiden piirustusten mukaisesti myös erilaisia koneita ja laitteita avaimet käteen -periaatteella.

Meillä on kokemusta useista ydinvoimaprojekteista TL2-TL4 sekä EYT.